La nostra cuina PDF Imprimeix Correu electrònic
El nostre restaurant estĂ  especialitzat en peix i marisc fresc de la nostra zona, moltes vegades adquirit directament de les barques de trasmall del port de Sant Feliu; sempre basat en plats tradicionals i de cuina marinera empordanesa.
Acudim diàriament al mercat de Sant Feliu per tal de poder oferir als nostres clients els millors productes de les peixateries i productes de les hortes de Sant Feliu i la Vall d’Aro.
La nostra cuina es basa en els productes de temporada, a part del peix i marisc fresc, com per exemple els eriçons (“urissos” tal i com en diem els ganxons) a la temporada d’hivern –d’octubre a març-; els musclos de roca, que ens porten els mariscadors, només a l’estiu.

Cuina del bacallĂ  i el peixopalo
Per Quaresma i Setmana Santa oferim una sèrie de plats de tota la vida. Alguns d’ells són: diferents elaboracions amb bacallà, espàrrecs de bosc cuinats amb diferents productes i com a plat emblemàtic de la nostra ciutat, el peixopalo amb patates, tripes de bacallà i allioli negat.

Cuina del peix blau ganxĂł
Durant els mesos de maig i juny ens especialitzem amb la cuina del Peix Blau Ganxó oferint plats típics de pescadors com ara el suquet d’anxoves, arròs de sardines i verdures, suquet de verat amb pèsols i ou dur, escabeigs, i altres plats.

Cuina del bolet
A la tardor, el restaurant dóna un tomb gràcies a la dedicació especialitzada en els bolets, tot oferint als nostres clients una àmplia carta de bolets de la nostra zona, com l’ou de reig.
El “reig” és el bolet més apreciat de les nostres contrades, tant pel seu color com pel seu gust i vistositat; digne de les taules dels millors gourmets. Es troba principalment a la Serralada de l’Ardenya; des de Sant Benet, Plana Basarda, Pedralta, Sant Grau, Can Codolar..., paratges meravellosos de les muntanyes ganxones.
També comptem amb diferents tipus de bolets, com pinetells, rovellons, surenys, rossinyols, fredolics... cuinats de diferents maneres.